-50% met code SOLDEN

Over Little Luxuries

Over Little Luxuries

Wij bieden een een assortiment van Spaanse en Portugese unieke merkjes voor meisjes tot 10 jaar en jongens tot 5 jaar. We trachten ons te onderscheidende met een kwalitatief, uniek aanbod gecombineerd met een uitstekende service. Wij zijn enorm gedreven om de meest unieke kledingmerken aan te kunnen bieden zodat u ook uw kindje kunt laten schitteren in stijlvolle kleding.

Uniek aanbod

Wij zijn continu op zoek naar de meest bijzondere, bekende en maar vooral onbekende merken om uw kindje te laten schitteren.

Over de eigenaar

Mijn naam is Shana, ik heb samen met mijn partner een eigen zaak dat zich focust op horeca personeel en events. Maar in 2017 kort na de geboorte van mijn zoon Lyo bekroop mij het gevoel: ik wil iets extra doen en dit met een van mijn grootste passie, kindermode. Deze passie is ontstaan na de geboorte van mijn dochter Lilly Rosé. Tijdens de zoektocht naar haar jurkjes ontdekten ik een aantal Spaanse en Portugese unieke merken. Dit was dan ook de insteek om te starten met onze droom Little Luxuries. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
-50% met code SOLDEN